Nyt tulee ruma sana.

3.05.2012 - 15:15 / KaruDon.


AOGNRGORNHSIGNSGBAPGN. ANGRY FACE. Kun menen kotiin kesäkuussa niin otan KAIKKI vaatteeni mukaan ja pesen ne, joka ikisen rätin joka on koskaan joutunut kosketuksiin tämän saatanallisen turmionkoneen kanssa. Mainitsin siitä talonmiehelle ja se katsoo josko sen voi korjata (TOIVOTTAVASTI EI HALUAN EROON SIITÄ HIRVIÖSTÄ). Uusi kone asuntolaan pliis. T_T Se ei ole kertaakaan pessyt vaatteitani kunnolla, niihin jää aina valkoisia tahroja ja ne haisevat aina jollain tapaa pesun jälkeen. Usein pistävältä. En ala jos se on täällä vielä kesäloman jälkeen!

 

 

Kategoria: ARGH, Yleinen.
Tagit: , , , , , , , , , , , ,



2 vastausta - “Nyt tulee ruma sana.”

  1. maeangela Kirjoittaa:

    Saanen ojentaa auttavan käteni~~ Itse pesen pyykkini käsin! Nyt vasta tajusin asuntolani pyykkikoneista jotain ja saan pyykättyä sielläkin. Tule joku viikonloppu tänne pesemään *vinkkivinkki*

    TAI osta semmonen pesuvati (kait 3-5€) ja kumihanskat (1,50-2,00)). Lotraa noin 40 asteista kuumaa vettä sankoon, laita pieni korkillinen/1 ruokalusillinen pesuainetta ja anna vaatteiden likoutua 10-15 min. Hinkaa vaate kerrallaan ja kaada vesi pois.

    Laita jälleen saman asteista vettä ja kaada jälleen sama määrä tai tupla (0,5 korkillista) huuhteluainetta vatiin. Laita vaatteet taas likoamaan ja voit välillä sekoittaa vaatekasaa. 15-30 min jälkeen ”huuhtele” eli nostat vaate eestaas vadista ja rutista siitä ylimääräinen vesipois.

    Kun kaikki vaatteet on huuhdeltu, kaada vesi pois ja täytä se kylmällä vedellä. Tällä kertaa huuhtele vaate kylmässä vedessä siten, että vesi näyttää jonkin asteen puhtaalta. Tähän kuluu paljon vettä! Jos paita, menee noin 2-4 vadillista vettä. Housuihin 4-6 vadillista vettä. Alusvaatteisiin riittää 2 vadillista. Kun olet huuhdellut kylmällä vedellä, rutista ylimääräinen vesipois. Vaatteet kannattaa kuivattaa kylppärissä, sillä niistä tippuu vettä vaikka kuinka rutistaisi.

    Pesemiseen menee 1-2 tuntia. Suosittelen ostamaan 2-3 vatia, jotta säästyisi aikaa ja enemmän pestävää. Toivottavasti tästä on apua taistelua paskaa konetta vastaan 😀

  2. KaruDon Kirjoittaa:

    Njeh, pesen sitten kotona. En sentään ”pessyt” kaikkia vaatteitani sillä koneella viimeksi, joten kyllä noita suht. puhtaita vaatteita on vielä. Perkeleen kone.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Viimeisimmät artikkelit

Meitsi DeviantArtissa

Seuraamani blogit

Kategoriat

Kävijät:

wordpress statistics
Alkanut 14.2.2013